tuloksellista markkinointia

DigiMANAGER

Onko tavoitteenasi saada lisää asiakkaita ja kasvattaa myyntiä?  Yhdellä kuukausisopimuksella koko markkinoinnin tiimi palveluksessasi.

digimanager
Yhden työntekijän hinnalla

Koko markkinoinnin tiimi käytössäsi

Digimanager_Verkkosivut

Markkinointipäällikkö

Digimanager_Verkkosivut

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Digimanager_Verkkosivut

Sisällöntuottaja

Digimanager_Verkkosivut

Graafinen suunnittelija

Digimanager_Verkkosivut

Web-suunnittelija

Digimanager_Verkkosivut

Koodari

Verkkomainonta

Koko markkinoinnin tiimi palveluksessasi

DIGImanager-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijasta, myynnin asiantuntijasta sekä viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaisista.

Digitoimiston palveluihimme kuuluu digimanager palvelu jolla yritys saa koko digimarkkinoinnin tiimiin käyttöönsä

Suunnitelmallisuus ja jatkuvat toimenpiteet tuovat tulosta

DIGImanager-palvelussamme emme keskity vain yhteen projektiin tai suoritukseen, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Miksi palkata yksi markkinointispesialisti vakituiseen työsuhteeseen, kun voit samalla rahalla palkata koko tiimin asiantuntijoita. Saat yhdellä sopimuksella käyttöösi markkinointipäällikön, digimarkkinoinnin asiantuntijat, sisällöntuottajan, graafikon ja koodarin.

KOKONAISUUS HALTUUN

Sinun ei tarvitse miettiä ostaako google-mainontaa vai verkkosivu-uudistusta, vaan nämä hoituvat yhdellä sopimuksella kauttamme.  Me pidämme huolen kokonaisuudesta. Näin saavutamme parhaiten tavoitteet.

Kun digimarkkinoinnin ja brändäyksen keinoja yhdistetään ja toteutetaan suunnitelmallisesti, tulokset paranevat. Selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa.

Näin toimimme

TAVOITTEET

Määrittelemme yhdessä kanssasi tavoitteet ja aikataulun.

KOHDERYHMÄN MÄÄRITTELY

Määrittelemme yhdessä kanssasi kohderyhmän, ostajaprofiilit sekä ydin viestin. Teemme lisäksi avainsanatutkimuksen, joka tarjoaa tietoa siitä, millä sanoilla kohderyhmäsi hakee palveluitasi tai tuotteitasi verkosta.

KOHDERYHMÄN TAVOITTAMINEN

Luomme digimarkkinoinnin strategian tavoitteiden saavuttamiseksi. Määritellään keinot ja valitaan kanavat kohderyhmäsi tavoittamiseen. Laaditaan SEO-strategia. Hyödynnämme avainsana tutkimusta ja määriteltyjä asiakasprofiileita.

KOHDERYHMÄN SITOUTTAMINEN

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellenne verkkosivut, jotka tukevat liiketoimintasi tavoitteita ja palvelevat asiakkaitasi entistäkin paremmin.

ASIAKKAAN AKTIVOINTI

Luodaan laskeutumissivut ja kehotetaan asiakasta toimintaan. Luodaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä (pikaoppaat, kurssit, whitepaperit jne).

LIIDIEN HOIVAAMINEN ASIAKKAIKSI

Pidetään yhteyttä tuleviin sekä nykyisiin asiakkaisiisi. Hiotaan liideistä diilejä. Sinulle avautuu mahdollisuus tutustua kohderyhmääsi entistäkin syvemmin. Optimoimme verkkopreesensiäsi vastaamaan asiakkaasi tarpeita paremmin. Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio.

Suomen mukavin digitoimisto

0%
Tyytyväiset asiakkaat
0%
Rajaton tuki
0%
Laatutakuu

Oletko valmis näkemään tuloksia?