Tuloksellista markkinointia

Digi MANAGER

Yhdellä kuukausisopimuksella koko markkinoinnin tiimi palveluksessasi

Tuloksellista markkinointia

Digi MANAGER

Yhdellä kuukausisopimuksella koko markkinoinnin tiimi palveluksessasi

Yhden työntekijän hinnalla

Koko markkinoinnin tiimi käytössäsi

Digimanager_Verkkosivut
Markkinointipäällikkö
Digimanager_Verkkosivut
Digimarkkinoinnin asiantuntija
Digimanager_Verkkosivut
Sisällöntuottaja
Digimanager_Verkkosivut
Graafinen suunnittelija
Digimanager_Verkkosivut
Web-suunnittelija
Digimanager_Verkkosivut
Koodari
digimarkkinointi3

Suunnitelmallisuus ja jatkuvat toimenpiteet tuovat tulosta

DIGImanager-palvelussamme emme keskity vain yhteen projektiin tai suoritukseen, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Miksi palkata yksi markkinointispesialisti vakituiseen työsuhteeseen, kun voit samalla rahalla palkata koko tiimin asiantuntijoita. Saat yhdellä sopimuksella käyttöösi markkinointipäällikön, digimarkkinoinnin asiantuntijat, sisällöntuottajan, graafikon ja koodarin.

Kokonaisuus haltuun

Sinun ei tarvitse miettiä ostaako google-mainontaa vai verkkosivu-uudistusta, vaan nämä hoituvat yhdellä sopimuksella kauttamme.  Me pidämme huolen kokonaisuudesta. Näin saavutamme parhaiten tavoitteet.

Kun digimarkkinoinnin ja brändäyksen keinoja yhdistetään ja toteutetaan suunnitelmallisesti, tulokset paranevat. Selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa.

Koko markkinoinnin tiimi palveluksessasi

DIGImanager-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijasta, myynnin asiantuntijasta sekä viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaisista.

Näin toimimme

TAVOITTEET

Määrittelemme yhdessä kanssasi tavoitteet ja aikataulun.

KOHDERYHMÄN MÄÄRITTELY

Määrittelemme yhdessä kanssasi kohderyhmän, ostajaprofiilit sekä ydin viestin. Teemme lisäksi avainsanatutkimuksen, joka tarjoaa tietoa siitä, millä sanoilla kohderyhmäsi hakee palveluitasi tai tuotteitasi verkosta.

KOHDERYHMÄN TAVOITTAMINEN

Luomme digimarkkinoinnin strategian tavoitteiden saavuttamiseksi. Määritellään keinot ja valitaan kanavat kohderyhmäsi tavoittamiseen. Laaditaan SEO-strategia. Hyödynnämme avainsana tutkimusta ja määriteltyjä asiakasprofiileita.

KOHDERYHMÄN SITOUTTAMINEN

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellenne verkkosivut, jotka tukevat liiketoimintasi tavoitteita ja palvelevat asiakkaitasi entistäkin paremmin.

ASIAKKAAN AKTIVOINTI

Luodaan laskeutumissivut ja kehotetaan asiakasta toimintaan. Luodaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä (pikaoppaat, kurssit, whitepaperit jne).

LIIDIEN HOIVAAMINEN ASIAKKAIKSI

Pidetään yhteyttä tuleviin sekä nykyisiin asiakkaisiisi. Hiotaan liideistä diilejä. Sinulle avautuu mahdollisuus tutustua kohderyhmääsi entistäkin syvemmin. Optimoimme verkkopreesensiäsi vastaamaan asiakkaasi tarpeita paremmin. Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio.

Suomen luotettavin digitoimisto

0%
Tyytyväiset asiakkaat
0%
Rajaton tuki
0%
Laatutakuu

Viemme yrityksesi kasvun polulle, ota yhteyttä

Käsittelemme toimittamasi henkilötiedot tietosuojakäytäntömme mukaisesti.