tuloksellista digimarkkinointia

Ota yhteys asiakkaisiin

Onko tavoitteenasi saada lisää asiakkaita ja kasvattaa myyntiä? Rakenna verkkonäkyvyytesi kanssamme.

Ratkaisut

Ratkomme seuraavia
markkinoinnin haasteita:

Ratkaisumme:

Uusia asiakkaita voi tavoittaa hyödyntämällä monikanavaista lähestymistapaa, joka sisältää hakukoneoptimoinnin (SEO), hakukonemainonnan (SEM), sisältömarkkinoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin ja suoramarkkinoinnin.

Ratkaisumme:

Olemme luova digitoimisto, joka muovaa brändejä rohkealla otteella. Käytämme timanttista näkemystämme luodaksemme brändillesi visuaalisen ilmeen, joka tekee kohdeyleisöösi vaikutuksen  ja erottuu kilpailijoiden joukosta.

Ratkaisumme:

Erottautuminen kilpailijoista onnistuu tarjoamalla ainutlaatuista arvoa ja hyötyä. Luodaan brändillesi näyttävä ja vakuuttava visuaalinen ilme. Hiotaan mm. asiakaspalvelu verkkosivustollasi kuntoon. Kerrotaan tarinasi ja brändisi tarina vakuuttamaan asiakkaasi ainutlaatuisuudestasi.

Ratkaisumme:

Luodaan verkkosivustollesi arvoa tarjoavaa sisältöä. Tehdään ostoprosessista asiakkaallesi mahdollisimman sujuva ja käytetään asiakkaan polun mukaisia kohdennettuja CTA:ta. Tarjotaan erityisen helppoja tapoja ottaa yhteyttä.

Varmistetaan että verkkosivustosi löytyy hakutuloksissa (SEO). Suunnitellaan tehokas digimainonnan strategia ajamaan kävijöitä sivustolle. Parannetaan verkkosivuston käyttäjäkokemusta (UX) ja käytettävyyttä sekä lisätään laadukasta sisältöä. Tapaa asiakkaat
siellä missä
he ovat

Digimarkkinoinnissa on kyse yhteydenpidosta yleisöön oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Tapaa potentiaaliset asiakkaat siellä missä he eniten viettävät aikaa.

Verkossa näkymiseen on useita kanavia. Autamme yritystäsi hyödyntämään digitaalisia kanavia, kuten verkkosivuja, hakukoneita, sosiaalista mediaa ja sähköpostia yhteydenpitoon nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Kaikki alkaa tehokkaasta strategiasta.

Verkkosivujen
suunnittelu

Konversio-
optimointi

Hakukone-
optimointi SEO

Hakusana-
mainonta SEM

Somemainonta

Sähköposti-
markkinointi

Oikeita asioita on tehty,
kun myynti on kasvanut 290%”

Markku Tikkamäki
Liukuovi Center

Yhdellä kuukausi-
sopimuksella koko markkinoinnin tiimi käytössäsi

DigiMANAGER-palvelullamme kohti tavoitteita ja parempaa tulosta. Pidämme yrityksesi näkyvillä, ja ostajat ovellasi, kustannustehokkaasti uusimmilla tekniikoilla.

Tulosperusteinen SEO

Maksat vain saavutetuista tuloksista

Eikö olisi korkea aika valjastaa

Verkkosivut digimarkkinoinnin moottoriksi

Tiesitkö, että verkkosivut ovat yrityksesi markkinoinnin kulmakivi. Digimainontaan sijoittamasi rahat valuvat hukkaan, jos verkkosivusi eivät löydy, ota kävijöitä vastaan ja ohjaa heitä asiakkaiksi.

Suunnittelelemme yrityksellesi markkinointikoneen, jolla teet tulosta.

Liiketoiminnallisten tavoitteidesi lisäksi hiomme mm. sivuston käyttäjäkokemuksen tuottamaan laadukas kokonaisvaltainen elämys.  Perehdymme asiakkaisiisi ja heidän mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Luomme näyttäviä, helppokäyttöisiä ja kohderyhmän tarpeet huomioon ottavia moderneja verkkopalveluita.

Hakusanamainonta toimivaksi

“Yksi strategia kaikille” lähestymistapa ei toimi verkkomainonnassa. Jos kirjanpitäjäsi on saanut tuloksia yhdellä taktiikalla, ei sama taktiikka toimi välttämättä sinun yritykselläsi.  Jos ei tiedä mitä tekee, hakukonemainonta voi koitua kohtuuttoman kalliiksi. Irtisanoutuminen palvelusta jännittää, jos edessä onkin entistä surkeampi tilanne.

Harkitse meitä avuksesi Google-mainonnassa. Pidämme yrityksesi näkyvillä, ja ostajat ovellasi.

Varaa 30 min konsultaatio

Varaa aika maksuttomaan nykytilan kartoitukseen.