Logosuunnittelu2019-11-22T20:19:41+02:00

tuloksellista markkinointia

Logosuunnittelu

Erotu ja vakuuta

brandays luo yrityksellesi arvoa

logo ammattitaidolla

Logosuunnittelua – tarkoin harkittua

Logosuunnittelumme pohjautuu toimialan tuntemukseen, brändilupaukseen, yrityksesi tavoitteisiin, kohderyhmään, kilpailijakenttään ja markkinaan.

Yrityksesi logon ei tulisi olla mikä tahansa merkki vaan tarkoin harkittu. Suunnittelupöydällä logosta syntyy useita kymmeniä eri vaihtoehtoja, kunnes helmet alkavat hioutua. Näistä esittelemme n. 3-5 parasta. Tarjoamme kolme korjauskierrosta.

“Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun. Laatu on vastannut hyvin odotuksiamme ja hinta-laatusuhde toimii hyvin.”

Mikko Finne
Asuntoneuvoja

“Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun. Laatu on vastannut hyvin odotuksiamme ja hinta-laatusuhde toimii hyvin.”

Mikko Finne
Asuntoneuvoja

Yritysilme joka puhuttelee

Logo on yritysilmeen perusta. Logon lisäksi menestyvillä yrityksillä on johdonmukainen kirjasintyyli, niin digimaailmassa kuin printissäkin. Nämä yritykset tunnistaa viimeistellystä kuvamaailmasta ja tunnusväreistä.

Suunnittelemme yrityksellesi logon ja ilmeen, joka puhuttelee ja jolla yrityksesi erottuu edukseen.
Luodaan yrityksellesi ilme, joka viestii haluttua tunnelmaa ja pohjautuu ydinsanomaan.

Yritysilmeen suunnittelu käsittää:

• Logo
• Värimaailma
• Typografia
• Kuvamaailma
• Graafiset elementit

Tutustu työmme tuloksiin

Logo portfolio

Logosuunnittelu / yritysilmeen suunnittelu

Näin suunnittelu etenee

aloitetetaan kartoittamalla taustaa

Tutkimus ja kartoitus

Ilmeen suunnittelun perusta on perinpohjainen tutustuminen yrityksesi toimialaan, kohderyhmään ja kilpailijakenttään. Vastauksesi auttavat meidät logosuunnittelussa ja  yrityksesi ilmeen suunnittelussa alkuun. Logosuunnittelussa huomioimme erityistoiveesi. Seuraamme alan trendejä ja suunnittelemme logon joka huomataan.

Tunnelman, värimaailman ja logon suunnittelu

Yritysilmeen Väripaletti + design

Aloitamme varsinaisen ilmeen suunnittelun moodboardilla. Kuvien kerääminen on oiva ja tehokas tapa hakea tunnelmaa ja tyyliä, jonka yrityksesi haluaa kohderyhmälleen viestiä. Moodboard on oiva työkalu työn tilaajan ja suunnittelijan väliseen työskentelyyn. Sen avulla toivottu tyyli saavutetaan 100%. Moodboardin yhteydessä muotoutuu myös päävärien paletti.

Suunnittelupöydällä logosta syntyy useita kymmeniä eri vaihtoehtoja, kunnes helmet alkavat hioutua. Näistä esittelemme asiakkaalle n. 3-5 parasta.

Kommentointi  ja  kehitystyö

Logon & ilmeen kehitys + viimeistely

Kehitysvaiheessa asiakaalla on mahdollisuus osallistua suunnitteluun ja kertoa mahdollisia toiveita. Jatkoon logoista valitaan yksi, josta lähdetään hiomaan lopullista timanttia. Usein logo menee maaliin jo ensimmäisellä kierroksella. Valmiista logosta luovutamme asiakkaalle versiot eri käyttötarkoituksiin sähköiseen sekä printtimaailmaan.

Suomen mukavin digitoimisto

0%
Tyytyväiset asiakkaat
0%
Tukipalvelu (rajaton)
0%
Laatutakuu

Viemme yrityksesi kasvun polulle, ota yhteyttä

Olen kiinnostunut

Käsittelemme toimittamasi henkilötiedot tietosuojakäytäntömme mukaisesti.