DIGIMARKKINOINTI2018-12-06T10:46:36+00:00

Digi-
markkinointi pienyrittäjille

 Digimarkkinointi houkuttelisi, mutta sinulla ei ole aikaa pohtia ja opetella digimarkkinoinnin saloja. Verkko on pullollaan monimutkaisia ohjeita. Google-mainontaakin tuli kokeiltua, mutta klikit olivat liian kalliita. Haluaisit vain saada aikaan tuloksia. Kuulostaako tutulta?

Mitä merkitsisi yritystoiminnallesi, jos saisit kahden liidin sijaan (potentiaalinen asiakas) viisi liidiä päivässä? Haluatko kuulla lisää?

TULOSPERUSTEINEN  SEO

Maksat vain saavutetuista tuloksista.
Digimarkkinoinnilla tuottoa yrityksellesi

“Yksi strategia kaikille” lähestymistapa ei toimi online-markkinoinnissa. Mikä toimii hyvin kirjanpitäjäsi kannalta, ei ehkä toimi lainkaan yrityksesi kannalta. Jos ei tiedä mitä tekee, hakukonemainonta voi koitua kohtuuttoman kalliiksi. Irtisanoutuminen palvelusta jännittää, jos edessä onkin entistä surkeampi tilanne.

Harkitse meitä avuksesi digimarkkinoinnissa. Pidämme yrityksesi näkyvillä, ja ostajat ovellasi, kustannustehokkaasti uusimmilla tekniikoilla.

Tiesitkö, että digimarkkinointiin sijoittamasi rahat valuvat hukkaan, jos verkkosivusi ei ole valmisteltu ottamaan kävijöitä vastaan ja kääntämään ne asiakkaiksi.
Suunnittelelemme yrityksellesi markkinointikoneen, jolla teet tulosta.

Hanki verkkosivusto,
joka pohjautuu älykkääseen ja tehokkaaseen strategiaan,
mikä takaa todelliset ja mitattavissa olevat tulokset!
Kuka tahansa voi tehdä verkkosivut, mutta me näytämme miten niillä voi tehdä tuottoa.
 • WEB DESIGN

  Verkkosivusuunnittelu, joka houkuttelee, sitouttaa ja konvertoi tehokkaasti kävijät asiakkaiksi= lisää myyntiä!

 • DIGIMARKKINOINTI

  Anna DigiMarkkinoinnin -asiantuntijoidemme tehdä aivotyö yrityksesi verkkostragiasta. Olipa kyseessä Google Adwords, Hakukoneoptimointi, Facebook-mainokset tai YouTube-markkinointi, houkuttelemme lisää asiakkaita suoraan ovellesi!

 • HAKUKONEOPTIMOINTI

  Hanki jopa 50% enemmän liikennettä hakukoneoptimoidulla ja mobiiliystävällisellä verkkosivustolla. Pidämme sinut ajan tasalla kaikesta Googlesta, joten voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat.

Suomen luotettavin digitoimisto

LOCOmoi tarjoaa lyömättömän kilpailuvaltin ja vastinetta rahoillesi todistetusti.  Tuomme asiakkaat ovellesi kustannustehokkaasti. Tarjoamme häikäisevää web-suunnittelua, joka laittaa kilpailijasi polvilleen, ja konvertoi tehokkaasti kävijät asiakkaiksi.

Palveluidemme hintaan sisältyy myös rajaton tuki. Koskipa kysymyksesi verkkosivujesi päivitystä tai digimarkkinointiin liittyvää pulmaa, olemme lähellä ja autamme. Palvelullamme on 100% laatutakuu.

100% Tyytyväiset asiakkaat

Rajaton tuki

Laatutakuu

Tavoita digi-

markkinoinnilla

Tosiasia on, että ihmiset viettävät verkossa kaksi kertaa niin paljon aikaa kuin kymmenen vuotta sitten. Ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut. Digitaalisen markkinoinnin avulla voit tavoittaa lähemmäs 99% suomalaisista.

Digimarkkinoinnin keinoja:

 • Verkkosivusto, web suunnittelu, käyttäjäkokemusoptimointi
 • Hakukoneoptimointi SEO
 • Hakukonemainonta
 • Dispalymainonta
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Sosiaalisen median mainonta
miksi
 • Tarkka kohdennus.

 • Tarkasti mitattavat tulokset.

 • Digitaalinen markkinointi on mahdollista myös pienellä budjetilla.

 • Digimarkkinointi antaa mahdollisuudet ymmärtää kohderyhmääsi paremmin.

KYSY ASIANTUNTIJALTA


Heräsikö kysymyksiä, ota yhteyttä!