Hakusanamainonta2018-10-25T16:13:08+00:00

Hakusana-
mainonta

Hakusanamainonta on tehokas ja nopea keino saada liikennettä ja asiakkaita sivustollesi.

Hakukoneet kuten Google tai Bing sallivat yritysten ostaa listauksia heidän hakutuloksistaan. Nämä listaukset näkyvät maksuttomien, orgaanisten hakutulosten yläpuolella. Hakukoneet saavat maksun joka kerrasta kun sponsoroitua mainosta klikataan.

Kun hakusanamainoskampanja (GoogleAdwords) on hyvin suunniteltu ja pyöriii jouheasti, palkkio on pelkkä muodollisuus, koska vierailu on arvokkaampi kuin mitä maksat mainoksesta. Esim. jos maksat 0,10€ klikistä, mutta lopputulos on 200€ myyntiä, kauppa on varmasti tuottoisa ja tällöin on hyvin perusteltua  käyttää hakusanamainontaa.

Hakusanamainonnassa saattaa kuitenkin piillä riskejä jos et ole varma mitä teet; tehottomilla mainosteksteillä tai laiskalla tilin hoidolla voit tuhlata omaisuuden saamatta juuri muuta kuin pelkän liikenteen. Kun annat hakusanamarkkinoinnin meidän asiantuntijoiden käsiin, vastaamme kampanjan luomiseen kuuluvista toimenpiteistä, kuten parhaiden hakusanojen valinnasta, kampanjan kohdennuksesta ja tehokkaiden mainostekstien suunnittelusta. LOCOmoi keskittyy hakusanamainoskampanjoissaan laadukkaaseen, huolella suunniteltuun ja mitattavaan mainontaan. Teemme hakusanamainonnalla yrityksellesi lisää myyntiä.  

miksi
  • Hakusanamainonnan ROI (Return of investment) on tutkitusti erinomaista. 

  • Maksat vain oikeista kontakteista, et mainoksen näkymisestä.

  • Mainonnan tulokset ovat tarkasti mitattavissa.

PYYDÄ TARJOUS!

KIINNOSTUITKO?


Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.
PYYDÄ TARJOUS
Soita!