Tuloksellista markkinointia

Tulosperusteinen
SEO

Maksat vain saavutetuista tuloksista

tulosperusteinenseo

Turvaa hakukoneoptimointi-palvelun osatamiseen

Tulosperusteinen SEO – palvelumme tuo turvan hakukoneoptimointipalveluiden ostamiseen. Teemme palvelun ostamisen sinulle kustannustehokkaaksi. Jos yrityksesi ei löydy Googlen hakutuloksissa ensimmäisten joukossa, et myöskään maksa palveluistamme mitään.

  • Turvallinen tapa markkinoida

  • Maksat vain saavutetuista tuloksista

  • Sijoitus hakutuloksissa 1-10

  • Lisää kävijävirtaa / Liidejä sivustollasi

  • Lisää kauppaa

“Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun. Markkinointiponnistukset mahdollistivat uusasiakashankkinan nostamisen uudelle tasolle.”

Mikko Finne
Asuntoneuvoja

Näin toimimme

TUTKIMUS JA KARTOITUS

Määrittelemme yhdessä kanssasi hakusanat, joilla toivoisit yrityksesi löytyvän potentiaalisten asiakkaiden hakutuloksissa. Teemme avainsana analyysin tehokkaiden hakusanojen löytämiseksi.

Varaa aika asiantuntijaltamme alkukartoitukseen. Käynnistetään tehokas liidigeneraattori tuomaan yrityksellesi lisää asiakkaita.

OPTIMOINTI

Kun hakusanat on määritelty, teemme suunnitelman jonka pohjalta WordPress sivustollesi tehdään tarvittavia muutoksia. Päämääränämme on tietenkin Googlen hakutuloksissa paikka ensimmäisten joukossa,  yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin kohdistuvissa hauissa.

MAKSAT MEILLE VAIN SAAVUTETUISTA TULOKSISTA

Maksat meille vain tuloksista niillä avainsanoilla, jotka yhdessä määrittelimme. Jos yrityksesi ei löydy sijalta 1-10, sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Oletko valmis näkemään tuloksia?