Graafista suunnittelua2024-05-15T09:53:28+03:00
Graafista suunnittelua kokemuksella

visuaalinen viestintä

Graafista suunnittelua
ammattitaidolla

Olemme asiantuntijayritys joka tarjoaa graafista suunnittelua ammattitaidolla.
Muotoilemme visuaalisia viestejä niin digiin kuin paperillekkin.

näyttävää visuaalista viestintää

Graafista suunnittelua kanavasta riippumatta

Pidämme huolen brändisi visuaalisesta ilmeestä kaikkialla missä yrityksesi näkyy. Yritysilmeen suunnittelun ja logon suunnittelun lisäksi teemme näyttävää verkkosivujen ulkoasusuunnittelua, sähköisiä myyntiesityksiä tai mobiillisovellusten käyttöliittymä ja ulkoasusuunnittelua.

Tarvitsetko, esitteen, kirjan tai julkaisun taittajaa? Käsissämme muotoutuu myös hämmästyttävän upeita flyereita, rolluppeja ja julisteita.

“Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun. Laatu on vastannut hyvin odotuksiamme ja hinta-laatusuhde toimii hyvin.”

Mikko Finne
Asuntoneuvoja

“Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun. Laatu on vastannut hyvin odotuksiamme ja hinta-laatusuhde toimii hyvin.”

Mikko Finne
Asuntoneuvoja

Yritysilme joka puhuttelee

Logo on yritysilmeen perusta. Logon lisäksi menestyvillä yrityksillä on johdonmukainen kirjasintyyli, niin digimaailmassa kuin printissäkin. Nämä yritykset tunnistaa viimeistellystä kuvamaailmasta ja tunnusväreistä.

Suunnittelemme yrityksellesi logon ja ilmeen, joka puhuttelee ja jolla yrityksesi erottuu edukseen.
Luodaan yrityksellesi ilme, joka viestii haluttua tunnelmaa ja pohjautuu ydinsanomaan.

Yritysilmeen suunnittelu käsittää:

• Logo
• Värimaailma
• Typografia
• Kuvamaailma
• Graafiset elementit

Mitä on graafinen suunnittelu?

graafinen suunnittelu on keino kertoa tai välittää viesti visuaalisella tavalla. Graafisessa suunnittelussa muotoillaan viesti sovittamalla harmoonisesti yhteen kuvaa ja kirjasintyylejä (fontti). Graafikko suunnittelee mm. yrityksen logon, koko yritysilmeen tai verkkosivuston layout suunnitelman / sivuasettelut. (UI design)

Graafista suunnittelua voivat käyttää yritykset mainoksissaan. Yritykset myyvät tuotteitaan ja palveluitaan mainonnan avulla. Graafista suunnittelua tarvitaan myös verkkosivuilla joilla pyrityään välittämään monimutkaista tietoa helposti sulavalla tavalla esim. infografiikan avulla. Graafista suunnittelua yritykset käyttävät indentiteettinsä kehityksessä muun muassa brändäyksen avulla.

Graafista suunnittelua voi nähdä ympärillämme jokapuolella päivittäin. Jokaisen lehden, tuotepakkauksen, oppikirjan ja opastekyltin taustalla on ollut joku jgraafikko joka nyt muovaa käsityksiämme.

On myös tärkeää muistaa, että vaikka monilla graafisen suunnittelun projekteilla on kaupallisia tarkoituksia, kuten mainonta ja logo, sitä käytetään myös muissa yhteyksissä ja graafisen suunnittelun työ tehdään usein puhtaasti taiteellisen ilmaisun välineeksi.

Go to Top