Logo-
suunnittelu

Yksi yrityksesi tärkeimmistä investoinneista

Logosuunnittelu antaa yrityksellesi kasvot. Se tekee yrityksesi tunnistettavaksi ja erottaa kilpailijoista.

Yrityksesi logon ei tulisi olla mikä tahansa merkki vaan tarkoin harkittu. Logoa ei kannata suunnitella ensisijaisesti itselle vaan ennemminkin kohderyhmällesi.

Logosuunnittelu pohjautuu toimialan tuntemukseen, brändilupaukseen, yrityksesi tavoitteisiin, kohderyhmään, kilpailijakenttään ja markkinaan.

Suunnittelemme yrityksellesi logon, joka puhuttelee ja jolla yrityksesi erottuu edukseen. Suunnittelussa määrittelemme mm. värit, typografian sekä ilmettä tukevan kuvamaailman.

LOGOSUUNNITTELU

Näin projektimme etenee
Logosuunnittelu_1

BRIEF

Kyselyt, haastattelu, tutkimus ja analyysi

Logosuunnittelun perusta on perinpohjainen tutkimus toimialasta, kohderyhmästä ja kilpailijoista. Esitämme listan kysymyksiä sinulle, joka parhaiten tunnet yrityksesi, tuotteesi ja asiakaskuntasi. Vastaukset auttavat meidät logosuunnittelussa alkuun, jonka lisäksi teemme kattavan analyysin edellämainituista asioista suunnittelun tueksi.

Logosuunnittelu_2

VÄRIPALETTI + DESIGN

Tunnelman, värimaailman ja logon suunnittelu

Aloitamme varsinaisen logosuunnittelun moodboardilla. Kuvien kerääminen on oiva ja tehokas tapa hakea tunnelmaa ja vaikutelmaa, jonka yrityksesi haluaa kohderyhmälle viestiä. Toiveenamme on, että asiakas antaa muutaman itseä miellyttävän kuvan tai linkin miellyttäville sivuille. Näin saamme osviittaa toivotusta tyylistä. Moodboardin yhteydessä muotoutuu myös päävärien paletti.

Suunnittelupöydällä logosta syntyy useita kymmeniä eri vaihtoehtoja, kunnes helmet alkavat hioutua. Näistä esittelemme asiakkaalle n. 3-5 parasta.

Logosuunnittelu_3

KEHITYS

Kommentointi  ja  kehitys

Tässä vaiheessa asiakaalla on mahdollisuus osallistua suunnitteluun ja kertoa mahdollisia toiveita. Jatkoon valitaan yksi, josta lähdetään hiomaan lopullista timanttia. Usein logo menee maaliin jo ensimmäisellä kierroksella.

LOGOSUUNNITTELU

LOPULLINEN VERSIO

Logon lanseeraus

Valmiista logosta luovutamme asiakkaalle versiot eri käyttötarkoituksiin. Vektori-version, jota tarvitaan printtimaailmassa, voi skaalata vaikka seinän kokoiseksi resoluution siitä kärsimättä. Lisäksi teemme versiot sähköiseen maailmaan värillisinä ja mustavalkoisina versioina.

LOGOSUUNNITTELU

Tutustu töihimme

Digitoimisto

Design Portfolio

Katso miten olemme ilahduttaneet asiakkaitamme

Suomen luotettavin suunnittelutoimisto

LOCOmoi tarjoaa lyömättömän vastineen rahoillesi. Tarjoamme häikäisevää graafista suunnittelua, joka laittaa kilpailijasi polvilleen ja kiinnittää kohderyhmäsi huomion. Hiomme yrityksesi ilmeestä timantin! Palvelussamme on 100% tyytyväisyystakuu.

100% Tyytyväiset asiakkaat

Versiot sähköiseen ja printti käyttöön

Laatutakuu

PIDÄTKÖ NÄKEMÄSTÄSI?


Ota yhteyttä

Pyydä tarjous