Responssiivinen kotisivu 2017-11-09T12:54:59+00:00

LOCOMOI VERKKOALUSTA

RESPONSSIIVINEN KOTISIVU

25% internetin käyttäjistä ainoa yhteys verkkoon on mobiililaite.

Responssiivinen kotisivu eli toisinsanoen mobiiliystävällinen kotisivu on sivusto, joka optimoituu käyttäjän päätelaitteen mukaan. Responssiivinen kotisivu on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen katselukokemus kaikille alustoille ja laitteille. Responssiivinen kotisivu mahdollistaa helpon lukemisen ja navigoinnin mahdollisimman vähällä vierityksellä ja koon mukauttamisella. responssiivisella sivulla on mahdollisuus vastata jokaiseen liikkeeseen. Responssiivinen design sallii verkkosivun mukautua näyttöön ilman kompromisseja toiminnalisuudesta ja estetiikasta.

25% internetin käyttäjistä ainoa yhteys verkkoon on mobiililaite. Hakukoneet ovat huomioineet tämän ja suosivat hakutuloksisssa sivustoja jotka ovat responssiiviset.  Yritykset joilla on responsiiviset kotisivut tulevat generoimaan enemmän liidejä ja säilyttämään alati kasvavan kilpailuedun yrityksiin nähden joilla ei ole vielä responsiivisia kotisivuja.

ETUJA:

  • Optimoituu käyttäjän päätelaitteen mukaan.

  • On suunniteltu tarjoamaan optimaalinen katselukokemus kaikille alustoille.

  • Mahdollistaa helpon lukemisen ja navigoinnin.

  • Hakukoneet suosivat hakutuloksisssa sivustoja jotka ovat responssiiviset.

  • 25% internetin käyttäjistä ainoa yhteys verkkoon on mobiililaite.

  • Yritykset joilla on responsiiviset kotisivut tulevat generoimaan enemmän liidejä ja säilyttämään alati kasvavan kilpailuedun yrityksiin nähden joilla ei ole vielä responsiivisia kotisivuja.

PYYDÄ TARJOUS!

KYSY ASIANTUNTIJALTA!

Heräsikö kysymyksiä digitaalisesta markkinoinnista, myyvästä verkkoalustasta tai brändin identiteetin rakentamisesta?
Kysy asiantuntijoiltamme.

KYSY ASIANTUNTIJALTA!
Soita!