Avainsanatutkimus 2017-11-09T12:42:56+00:00

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

AVAINSANATUTKIMUS

Avainsanatutkimus on tärkeä toimenpide ennen kaikkea  kohderyhmäsi tavoittamiseen verkossa, mutta hyöty voi näkäy myös kasvavina kävijämäärinä sivustollasi.  Ilman avaisanatutkimusta on mahdotonta tehdä hakusanamainontaa sekä optimointia (SEO).

Avainsanatutkimus on yksi tärkeimmistä, arvokkaimmista ja tuottavimmista toimenpiteistä hakukoneoptimoinnissa. Oikeiden hakusanojen löytäminen ja listautuminen etusivulle Googlen hakutuloksissa, ratkaisee sivustosi menestymisen. Tutkimalla toimialasi hakusanoja, voit löytää termejä ja fraaseja joihin kohdistaa hakusanamarkkinointia ja oppia asiakkaistasi kokonaisuudessaan jotain uutta.

Tämän tekniikan hyödyllisyyttä ei voi kylliksi korostaa. Kattavan avainsanatutkimuksen avulla voit ennustaa kysynnän muutokset ja vastata markkinatilanteiden muutoksiin. Sen avulla voit kehittää palveluita ja tuotteita sekä tuottaa oikeanlaista sisältöä, jota kohderyhmäsi verkosta hakee.

Me LOCOmoissa selvitämme mitkä avainsanat ovat tärkeimmät sinulle. Tutustemme läpikotaisin toimialaasi ja ennen kaikkea kohderyhmääsi, jotta  millaisia tuotteita tai palveluita tarjoat ja mitä kohderyhmäsi verkosta etsii. Et hyödy palveluistamme ainoastaan kasvavina kävijämäärinä sivustollasi, vaan tulet tuntemaan asiakkaasi tarpeet ja toiveet paremmin kuin kilpailijasi. Ilman avaisanatutkimusta on mahdotonta tehdä hakusanamainontaa sekä optimointia (SEO).

ETUJA:

  • Tärkeä toimenpide kohderyhmän tavoittamisessa.

  • Tulet tuntemaan kohderyhmäsi tarpeet paremmin.

  • Hyödyllinen toimenpide, jonka avulla on jopa mahdollista vastata markkinatilanteen muutoksiin ja kehittää palveluita/tuotteita.

  • Auttaa luomaan tuloksekkaita digimarkkinointikampanjoita.

PYYDÄ TARJOUS!

KYSY ASIANTUNTIJALTA!

Heräsikö kysymyksiä digitaalisesta markkinoinnista, myyvästä verkkoalustasta tai brändin identiteetin rakentamisesta?
Kysy asiantuntijoiltamme.

KYSY ASIANTUNTIJALTA!
Soita!