Sähköpostimarkkinointi2018-10-25T16:08:15+00:00

Sähköposti-
markkinointi

Nykypäivän markkinoijalla on paine tehdä enemmän vähemmällä. Markkinoijan tulisi ottaa yhteyttä kohdeyleisöönsä erittäin henkilökohtaisella tavalla ja samalla pysyä budjetissa. Markkinoijat, jotka onnistuvat tässä, ovat yhteydessä prospekteihinsa ja asiakkaisiinsa kohdennetusti sähköpostilla. Kohdennettu ja persoonallinen viestintä tuo parhaat tulokset.

Sähköpostimarkkinointi on säilynyt pitkään käytetyimpänä ja tehokkaimpana markkinointikanavana modernille markkinoijalle. Optimoitu ja hyvin suunniteltu sähköpostiviesti sekä sisällöltään, että visuaalisuudeltaan on ideaali ja kustannustehokas tapa promota tuotteita, palveluita ja tapahtumia ihmisille, jotka ovat omasta tahdostaan liittyneet postituslistalle. He haluavat  kuulla lisää. Sähköpostimarkkinoinnissa on tärkeää kuitenkin pyrkiä auttamaan asiakastasi.  Älä spämmää!

Me autamme mielelläme luomaan tehokkaita, visuaalisesti houkuttelevia ja tuloksekkaita sähköpostimarkkinointikampanjoita optimoidulla sisällöllä. Käännät asiaakkaat lojaaleiksi faneiksi personoiduilla sähköpostikampanjoilla ja automatisoiduilla asiakas matkoilla. Me tarjoamme helppokäyttöisen työkalun yrityksesi sähköpostimarkkinointiin, jolla tehdään oikeaa tulosta.

Pyydä demo!

miksi
  • Käytetyin ja tutkitusti tehokkain markkinointikanava.

  • Kustannustehokas tapa promota tuotteita, palveliuta ja tapahtumia.

  • Saat käyttöösi raportin, josta näet kampanjan tarkat tulokset ja sen menestymisen.

PYYDÄ TARJOUS!

KIINNOSTUITKO?


Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.
PYYDÄ TARJOUS
Soita!