digiMANAGER-
palvelu

SUUNNITELMALLISUUDELLA JA JATKUVILLA TOIMENPITEILLÄ TULOKSIIN

DIGImanager-palvelussamme emme keskity vain yhteen projektiin tai suoritukseen, vaan tarjoamme asiantuntijatyötä tuntiresurssina. Miksi palkata yksi markkinointispesialisti vakituiseen työsuhteeseen, kun voit samalla rahalla palkata koko tiimin asiantuntijoita. Saat yhdellä sopimuksella käyttöösi markkinointipäällikön, digimarkkinoinnin asiantuntijat, sisällöntuottajan, graafikon ja koodarin.

KOKONAISUUS HALTUUN

Sinun ei tarvitse miettiä ostaako google-mainontaa vai verkkosivu-uudistusta, vaan nämä hoituvat yhdellä sopimuksella saman toimittajan kautta.  Me pidämme huolen kokonaisuudesta. Näin saavutamme parhaiten tavoitteet.

Kun digimarkkinoinnin ja brändäyksen keinoja yhdistetään ja toteutetaan suunnitelmallisesti, tulokset paranevat. Selkeät tavoitteet ohjaavat toimintaa.

KOKO DIGIMARKKINOINNIN TIIMI PALVELUKSESSASI

DIGImanager-tiimisi koostuu digimarkkinoinnin asiantuntijasta, myynnin asiantuntijasta sekä viestinnän ja graafisen suunnittelun ammattilaisista.

OTA YHTEYTTÄ
DigiMANAGER-palvelulla tuottoa

LOCOmoin digiMANAGER-hinnoittelumallissa asiakas maksaa kuukausimaksun, joka sisältää kaikki digimarkkinoinnin palvelumme tavoitteiden saavuttamiseksi. Työmme kattaa digimarkkinoinnin palvelut strategiasuunnittelusta toteutukseen, sekä jatkuvan asiakaskokemuksen kehitystyöhön verkkopalvelussasi. Kehitys pohjautuu tutkimuksiin, analytiikkaan ja dataan.

LOCOmoi sitoutuu yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamiseen. Projekti toteutetaan suunnitelman mukaisesti yhdessä sovitussa aikataulussa.

1 hinta/ kk sisältää koko digimarkkinoinnin tiimin asiantuntijapalvelut käyttöösi kohti parempaa tulosta.

Locomoi digimanager
PYYDÄ TARJOUS
Näin se toimii!
PYYDÄ TARJOUS!
Suomen luotettavin digitoimisto

LOCOmoi tarjoaa lyömättömän kilpailuvaltin ja vastinetta rahoillesi.  Tuomme asiakkaat ovellesi kustannustehokkaasti. Tarjoamme häikäisevää web-suunnittelua, joka laittaa kilpailijasi polvilleen, ja konvertoi tehokkaasti kävijät asiakkaiksi.

Palveluidemme hintaan sisältyy myös rajaton tuki. Koskipa kysymyksesi verkkosivujesi päivitystä tai digimarkkinointiin liittyvää pulmaa, olemme lähellä ja autamme. Palvelullamme on 100% laatutakuu.

100% Tyytyväiset asiakkaat

Rajaton tuki

Laatutakuu

KYSY ASIANTUNTIJALTA


Heräsikö kysymyksiä, ota yhteyttä!

Kysy asiantuntijalta!