VERKKOSIVUT 2017-11-09T12:49:35+00:00

MARKKINOINTIIN AKTIVOITU VERKKOALUSTA

ENEMMÄN KUIN VERKKOSIVUT

Yrityksesi verkkosivut ovat hyvä lähtökohta ja tärkeä keskipiste kaikelle markkinoinnin ponnistuksille.

”Pelkät nettisivut” eivät enää riitä! LOCOmoin markkinointiin aktivoitu verkkoalusta ohjaa liidejä syliisi sillä välin kun sinä voit keskittyä olennaiseen, eli yrityksesi pyörittämiseen.  Ostopäätökset tehdään nyt verkossa, varmista että yrityksesi löytyy ja pärjää markkinoilla.

LOCOmoin Markkinointiin Aktivoitu Verkkoalusta suunnitellaan liiketoimintatavoitteitasi kunnioittaen. Suunnitteluprosessi koostuu eri osa-alueista, jotka yhdessä käynnistävät tehokkaan myyntikanavan tuomaan yrityksellesi enemmän tuloa.

KONSEPTI: Suunnittelemme sivustollesi konseptin, joka parhaiten palvelee kohderyhmääsi ja ohjaa kävijät toivottuun toimintaan, kuten tekemään kauppaa kanssasi.

WEB DESIGN: Emme suunnittele ainoastaan tyrmäävän hyvännäköisiä, kilpailijat polvilleen laittavia verkkosivuja, vaan kehitämme strategian ja annamme sinulle työkalut,  joilla käynnistät tehokkaan myyntikanavan tuomaan yrityksellesi enemmän tuloa.

WORD PRESS: Rakennamme verkkosivusi suositun avoimen lähdekoodin wordpress julkaisujärjestelmän päälle.  Sinun on helppo päivittää sivustoasi itse, tai jos haluat, teemme sen puolestasi.

SEO/OPTIMOINTI: eli hakukoneoptimointi on tärkeää sivustosi löytymisen kannalta. Hakukoneoptimointi (SEO) on prosessi, jolla vaikutetaan sivustosi näkyvyyteen luonnollisessa/orgaanisessa (ei maksetussa) haussa. Sivuston optimoinnissa muokataan sivuston sisältöä ja/tai koodia hakusana-analyysin mukaisesti. Optimoinnissa vähennetään myös hakukoneiden  indexointitoiminnan esteitä.

SEURANTA: Asennamme sivuillesi analytiikan, jonka avulla saamme tärkeää tietoa sivustosi kävijöiden toiminnasta sivuillasi; mikä sivu on kiinostavin,  kävijän vierailuaika sivustolla, mitä linkkiä klikataan eniten jne. Saatua tietoa voimme hyödyntää markkinoinnissa ja sivustosi jatkokehityksessä.

ETUJA:

  • Tärkeä keskipiste KAIKILLE markkinoinnin ponnistukselle, joten on tärkeää että sivustosi löytyy ja ohjaa kävijät oikeanlaiseen toimintaan, kuten tekemään kauppaa kanssasi.

  • Brändin ilmeen mukainen kilpailijat polvilleen laittava ulkoasu.

  • Luomme sivustollesi oikeanlaista sisältöä kohderyhmän tavoittamiseksi.

  • Vakuutamme kävijät asiakkaiksi toimivalla konseptilla.

  • Avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmän (WordPress).

  • + web hotelli, sähköpostit, webmail.

  • SEO (Hakukoneoptimointi), jotta yrityksesi löytyy verkossa.

  • Analytiikka

PYYDÄ TARJOUS!

KYSY ASIANTUNTIJALTA!

Heräsikö kysymyksiä digitaalisesta markkinoinnista, myyvästä verkkoalustasta tai brändin identiteetin rakentamisesta?
Kysy asiantuntijoiltamme.

KYSY ASIANTUNTIJALTA!