Logosuunnittelu 2017-11-09T12:29:46+00:00

LOCOMOI DESIGN

LOGOSUUNNITTELU

Yrityksesi logon ei tulisi olla “mikä tahansa merkki” vaan tarkoin harkittu, kohderyhmää puhutteleva ja ennen kaikkea yrityksesi perimmäistä identiteettiä kuvaava sekä brändisi lupausta edustava.

Logo on organisaation tärkein tunnus, kasvot,  joka näkyy nettisivuilla, käyntikorteissa, lomakkeissa, mainos ja markkinointimateriaaleissa, myymälän ikkunoissa..toisin sanoen ihan kaikkialla missä yrityksesi haluaa näkyä. Logo edustaa yritystäsi. Se erottaa yrityksesi kilpailijoista ja viestii laadusta jota asiakkaillesi lupaat. Yrityksesi logon ei tulisi olla “mikä tahansa merkki” vaan tarkoin harkittu, kohderyhmää puhutteleva ja ennen kaikkea yrityksesi perimmäistä identiteettiä kuvaava sekä brändisi lupausta edustava.

Suunnittelemme yrityksellesi logon joka puhuttelee ja jolla yrityksesi erottuu edukseen. Suunnittelu pohjautuu toimialan tuntemukseen, brändilupaukseen, yrityksesi tavoitteisiin, kohderyhmään, kilpailijakenttään ja markkinaan. Suunnittelussa määrittelemme mm. värit, typografian sekä kuvamaailman.

ETUJA:

  • Organisaation tärkein tunnus, joka näkyy kaikkialla ja josta se tunnistetaan.

  • Yrityksesi kasvot!

  • Logo erottaa yrityksesi kilpailijoista ja viestii laadusta jota asiakkaillesi lupaat.

  • Yksi tärkeimmistä asioista yrityksesi brändin rakentamisessa.

PYYDÄ TARJOUS!

KYSY ASIANTUNTIJALTA!

Heräsikö kysymyksiä digitaalisesta markkinoinnista, myyvästä verkkoalustasta tai brändin identiteetin rakentamisesta?
Kysy asiantuntijoiltamme.

KYSY ASIANTUNTIJALTA!