GRAAFINEN SUUNNITTELU 2017-12-01T11:37:39+00:00

LOCOMOI DESIGN

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Visualisoimme tehokkaasti millainen yrityksesi on, haluaa olla ja mitä se tavoittelee.

Graafinen suunnittelu on tärkeää tuotteiden markkinoinnissa ja myynnissä. Se on kriittinen osa esitteitä, logoja ja verkkosivustoja. Asiakkaat muodostavat mielipiteensä yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista niiden luoman brändimielikuvan mukaan. Harva analysoi tietoisesti väriyhdistelmiä ja niiden luomia tunnetiloja tai tekstiyypin antamaa viestiä. Mielikuva on kokonaisuus, joka sulautuu yhdeksi brändijalanjäljeksi tunteen, tyylin, fiiliksen ja tosiasioiden kanssa. Kun palvelun tai tuotteen ominaisuudet eivät juuri eroa kilpailijoista, yrityksen taustat ja niiden synnyttämät mielikuvat ratkaisevat valinnan. Mielikuvasta tulee totta.

Graafisen suunnittelun osaajina meillä on vahva visuaalinen osaaminen, jota hyödynnämme taitavasti markkinoinnissa ja mainonnassa niin digitaalisessa kuin painetussa mediassa. Hallitsemme kuvallisen ilmaisun ja ajattelun. Visualisoimme tehokkaasti millainen yrityksesi on ja/tai haluaa olla ja mitä se tavoittelee.

ETUJA:

  • Visualisoi yrityksesi, tuotteesi ja/tai palvelusi

  • Visuaalisesti vaikuttava ilme yritystoimintasi tukena luo pohjan menestykselle

  • Visuaalisuudella luodaan asiakkaille mielikuvia jotka useinmiten ratkaisevan valinnan kilpailevien yritysten, tuotteiden ja/tai palveluiden välillä

  • Et koskaan osta ”sikaa säkissä”, vaan toimitamme kaikista visuaalisista projekteistamme leiskat ennen tuotantoa.

PYYDÄ TARJOUS!
Graafinen suunnittelu

KYSY ASIANTUNTIJALTA!

Heräsikö kysymyksiä digitaalisesta markkinoinnista, myyvästä verkkoalustasta tai brändin identiteetin rakentamisesta?
Kysy asiantuntijoiltamme.

KYSY ASIANTUNTIJALTA!